Formular FCCD

EȘTI PROFESOR? ATUNCI CALITATEA ESTE POLITEȚEA TA!

Ce fac profesorii buni?
Profesorii buni sunt costisitori!

Tu ești printre profesorii care preferă calitatea?
Dacă da, asigură-te că ești mereu pregătit să te perfectionezi.

De ce îți oferim acest program de formare?
Pentru că noi suntem de acord cu Nicolae Iorga și nu vrem să ai în fața ta un școlar pe care îl pierzi din ochi: “Tu însuți”!

Un program care dezvoltă competențele unui profesor mai bun prin intermediul unei experiențe unice de învățare.

Preț: 395 Lei/Curs

Misiune

Susținem formarea de calitate a învățătorilor și profesorilor din România prin programe aplicate de pregătire cu o curriculă multidisciplinară, cu practici pedagogice inovatoare adaptate la realitățile secolului 21. Împreună cu ei, dezvoltăm comunități de bune practici și validăm conținut educațional concentrat pe competențele viitorului din anul 2030, pentru o generație de copii și tineri adaptați economiei globale.

Viziune

Credem că schimbarea durabilă a sistemului educațional din România are în centru profesori de calitate, care acționează ca lideri atât în școală, cât și în comunitate. Profesori care aduc nu numai conținut ancorat în prezent, ci și motivație și inspirație pentru elevii și colegii lor; care lucrează pentru a face elevii să gândească creativ și să-și extindă orizonturile; care conectează, împărtășesc cunoștințele și cooperează cu colegii lor pentru a continuă să învețe și să se dezvolte singuri. Fiecare copil merită un astfel de antrenor în drumul său prin școală și viață ca să ajungă un cetățean autonom, responsabil și de ajutor pentru comunitatea sa.
×