Cursuri de perfecționare

Cursuri de perfecționare

Manager Resurse Umane

Sectorul resurselor umane are un rol important în fiecare companie, deoarece se îngrijește de una dintre cele mai importante resurse ale fiecărei firme, angajații săi. Managerul de resurse umane este pionul principal în dezvoltarea echipei sale, formându-și o echipă bine pregătită poate atinge cele mai înalte scopuri corporative. Nu uita a fi expert în acest domeniu necesită efort, studiu, perfecționare.

Durată curs: 80 ore
Preț: 
1390 lei

Preț Promo: 995 lei

Formator

Îți dorești să începi o carieră în domeniul formării profesionale sau chiar a trainingurilor și workshopurilor de specialitate? Simți că ai multe cunoștințe de împărtășit, dar nu știi cum să ajungi de la pasiune la predat? În acest caz cursul de formator este pentru tine!

Durată curs: 180 ore
Preț: 1390 lei

Preț Promo: 890 lei

Comunicare în limba engleză

Limba engleză este cea mai răspândită limbă de comunicare internațională, este limba internetului, a relațiilor comerciale și este șansa ta să o cunoști mai bine în aceste momente.

Durată curs: 60 ore
Preț: 
1390 lei

Preț Promo: 890 lei

Cadru tehnic cu atribuții în domeniul PSI

În cazul în care dorești sa te specializezi în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor sau ești o persoană desemnată dintr-o instituție, care trebuie să organizeze și să conducă activitatea în domeniul apărării împotriva incendiilor, Cursul PSI este soluția ta.

Durată curs: 136 ore
Preț: 
1390 lei

Preț Promo: 995 lei

Competențe atreprenoriale

Succesul unui antreprenor depinde de capacitatea sa de a învăţa rapid, de a acumula noi cunoştinţe şi de a le pune în practică în activitatea sa de zi cu zi. Înscrie-te acum la cursul ONLINE de perfecționare a Competențelor Antreprenoriale oferit de Euro Jobs și dezvoltă acum abilitatea de a transforma ideile de afaceri în acţiuni concrete. 

Durată curs: 128 ore
Preț: 
1390 lei

Preț Promo: 995 lei

Arhivar

Meseria de arhivar este foarte variată, acest domeniu fiind unul important în structura unei organizații. Dacă ești dornic să te ocupi de buna organizare a actelor și documentelor, specializează-te!

Durată curs: 130 ore
Preț: 
1390 lei

Evaluator de competențe profesionale

Acest curs este destinat persoanelor care doresc să devina evaluatori și să coordoneze întregul proces de evaluare.  Pachetul de training pune accentul pe dezvoltarea capacităților și deprinderilor de evaluare și înregistrare a rezultatelor evaluării, astfel încât relația evaluator-candidat să devina una constructiva.
 
Durată curs: 180 ore
Preț: 
1390 lei
Preț Promo: 890 lei

Operator în domeniul proiectării asistate pe calculator

Proiectarea in spatiu este din ce in ce mai solicitata si folosita in diverse domenii de activitate, iar cei care cunosc acest program au sanse in plus la angajare atat in tara, cat si in strainatate. Cursul nostru este de initiere, iar cunostintele dobandite se pot utiliza pe scara larga in conceperea si proiectarea elementelor arhitecturale, piese si mobilier 3D, medicina.

Durată curs: 120 ore
Preț: 
1390 LEI

×