Cursuri de calificare

Sudor electric

În prezent sunt foarte căutați lucrătorii calificați în meserii cu tradiție, cum sunt sudorii, pentru că școlile profesionale sunt foarte puține. Dacă vrei să practici această meserie califică-te!

Durată curs: 3 luni
Preț: 1490 lei

Îngrijitoare bătrâni la domiciliu

Îngijitorul de bătrâni la domiciliu este principalul pion în asigurarea bunastării vârstnicilor, aceștia reprezentând o categorie de populație vulnerabilă cu interese și nevoi specifice ce necesită ajutor în desfășurarea activităților de bază ale vieții zilnice. Dacă vrei să fi solidar și să contribui la creșterea calității vieții bătrânilor, te poți înscrie la un curs de îngrijire bătrâni la domiciliu.

Durată curs: 3 luni
Preț: 1490 RON

Baby Sitter (Îngrijitor copii)

Cursul de îngrijire copii (baby sitter) îți prezentă tehnici specifice de îngrjire a copilului. Accent se va pune pe abilitățile de comunicare, astfel vei dobândi cunoștințele necesare pentru a putea comunica cu fiecare copil în parte într-un mod eficient și plăcut.

Durată curs: 3 luni
Preț: 
1490 lei

Gaterist la tăiat bușteni

Prelucrarea lemnului este determinată de 3 factori: materialul (adică ce se prelucrează), instrumentul cu care se face prelucrarea și persoana care realizează procesul. Tăierea este principala formă de prelucrare a lemnului, astfel gateristul este pionul esențial în transformarea lemnului în diverse produse.

Durată curs: 3 luni
Preț: 1490 lei

Administrator pensiune turistică

Vrei să sporești gradul de activitate a pensiunii tale sau să fii eficient în administrarea acesteia? Cursul de Administrator de Pensiune Turistică te va ajuta să cunoști cele mai bune metode de promovare, de administrare și te va conduce spre succes.

Durată curs: 5 luni
Preț: 
1590 lei

Tâmplar Manual

Îti doresti să deprinzi meșteșugul de a transforma manual un lemn masiv în obiecte de decor dar și să deprinzi o meserie? Urmează un curs autorizat de Tâmplar în urma căruia vei obține abilitatile necesare pentru a asambla, decora, repara sau restaura obiecte din lemn intr-un mod profesionist si eficient. 

Durată curs: 3 luni
Preț: 
1490 lei

Zugrav, Ipsosar, Tapetar, Vopsitor

Dacă vrei să îți desfășori activitatea profesională în unității industriale, în sectorul construcții sau vrei să te califici pentru această ocupație cursul de calificare este opțiunea cea mai bună pentru tine.

Durată curs: 5 luni
Preț: 
1590 lei

Lucrător Finisor în construcții

Domeniul construcțiilor este un sector important și foarte bine remunerat, dacă vrei să cunoști meserie și să devii un lucrător finisor în construcții califică-te cu ajutorul cursului nostru.

Durată curs: 3 luni
Preț: 
1490 lei

Electrician exploatare medie și înaltă tensiune

Există o cerere tot mai mare pe piață pentru meseriași, în special în domeniul electricității. Dacă ești îndemânatic, atent la detalii și ești dispus să înveți lucruri noi încearcă meseria de electrician.

Durată curs: 5 luni
Preț: 
1590 lei

Brutar, Patiser, Preparator produse făinoase

Niciodată nu se va întâmpla ca absolut toată lumea să renunțe la a mai mânca pâine, astfel dacă dorești să devi brutar și să lucrezi într-un mediu în care miroase a zahăr vanilat urmează un curs de calificare.

Durată curs: 5 luni
Preț: 
1590 lei

Confecționer asamblor articole textile

Fabricile sunt în căutare permanentă de confecționeri. Dacă vrei să realizezi cele mai bune operații de croire și confecționare înscrie-te la cursul de calificare!

Durată curs: 3 luni
Preț: 
1490 lei

Lucrător în Morărit și Panificație

Vrei să lucrezi în industria alimentară dar nu ai cunoștințe în acest domeniu? Înscrie-te la un curs de calificare, iar această meserie îți va asigura un venit.

Durată curs: 3 luni
Preț: 
1490 lei

Vopsitor Industrial

Învață cum să pregătești suprafețele de vopsit, materialele pentru vopsit, execuția lucrărilor de vopsire și finisare, dar și aplicarea tratamentelor sale, participând la cursul de vopsitor industrial. 

Durată curs: 3 luni
Preț: 
1490 lei

Operator mașini cu comandă numerică

Operatorul pe mașini cu comandă numerică este o meserie din ce în ce mai căutată pe piața actuală a muncii din România! Precizia, calitatea constantă în prelucrare și volumele ample sunt doar o parte dintre avantajele tehnologiei CNC.

Durată curs: 5 luni
Preț: 1590 RON

Zidar, Pietrar, Tencuitor

Industria construcțiilor este în plină ascensiune, iar dacă tu practici meseria meșterului Manole și vrei să evoluezi, un curs este soluția ta!

Durată curs: 5 luni
Preț: 
1590 lei

Apicultor

În ultimii ani, domeniul apiculturii a cunoscut numeroase progrese. Află mai multe detalii despre cele mai moderne tehnici de întreținere a coloniei de albine, de pregătire a produselor pentru comercializare, precum și despre menținerea sănătății albinelor.

Durată curs: 3 luni
Preț: 
1490 lei

Lucrător în Structuri pentru Construcții

Domeniul construcțiilor este un sector important și foarte bine remunerat, dacă vrei să cunoști meserie și să devii un lucrător în structuri pentru construcții califică-te cu ajutorul cursului nostru.

Durată curs: 3 luni
Preț: 
1490 lei

Lăcătuș mecanic de întreținere și reparații universale

Vrei să lucrezi în ateliere specializate în care să repari unelte, utilaje sau instalații industriale, dar nu ai suficiente cunoștințe în acest domeniu? Prin urmarea unui curs de calificare vei dobândi toate noțiunile necesare pentru a profesa în acest domeniu.

Durată curs: 5 luni
Preț: 
1590 lei

Ospătar/Chelner

Profesionalismul ospătarilor este un aspect important deoarece are puterea de a atrage sau nu clienții. Dacă vrei să practici această meserie și să înveți cele mai eficiente tehnici de servire dar și cum să eviți cele mai deranjante greșeli față de clienți, urmează un curs.

Durată curs: 5 luni
Preț: 
1590 lei

Lucrător în comerț

Lucrătorul în comerţ (vânzător produse alimentare/nealimentare) se ocupă în principal cu comunicarea cu clienţii magazinului (a punctului de vânzare), organizarea cadrului general de deschidere şi închidere a activităţii magazinului (punctului de vânzare), efectuarea vânzării, încasarea contravalorii mărfii, prezentarea produselor şi serviciilor aferente vânzării, promovarea imaginii magazinului (punctului de vânzare), menţinerea stocurilor şi necesarului de monetar de rezervă, verificarea stocurilor cu vânzările, întocmirea documentelor specifice activităţii de vânzare, precum şi raportarea activităţii de vânzare.

Durată curs: 3 luni
Preț: 
1490 lei

Operator introducere, validare și prelucrare date

Calificarea de „Operator introducere, validare şi prelucrare date” este solicitată pe piaţa muncii şi este regăsită în organigramele multor firme.

Durată curs: 5 luni
Preț: 
1590 lei

×