Evaluator de Competente Profesionale

Evaluator de Competențe Profesionale

Nevoia permanentă de certificare a competențelor obținute și pe alte căi decât cele formale a condus la apariția specializării “Evaluator de competențe profesionale”, a cărei necesitate pe piața muncii este susținută de dinamismul acesteia. Evaluatorul de competențe profesionale este un specialist cu experiență recentă de muncă și/sau de coordonare în ocupațiile pentru care este desemnat să efectueze evaluări ale competențelor. Procesul de evaluare a competențelor profesionale presupune consultarea și colaborarea continuă între evaluator și persoana evaluată. La cerere, evaluatorul explică și detaliază candidatului, conținutul și prevederile standardului ocupațional, ajutându-l să-și evalueze propria performanță profesională. El este responsabil pentru întregul proces de evaluare și pentru acordarea certificatelor de competențe profesionale celui evaluat.

Cursul își propune dezvoltarea competențelor specifice, conform standardului ocupațional, aptitudinilor şi abilităților de evaluare și înregistrare a rezultatelor evaluării, necesare specialistului pentru derularea eficientă și efectivă a unui proces de evaluare.

DURATĂ : 180 ORE

PREȚ ÎNTREG: 1390 RON

PREȚ CU REDUCERE: 695 RON

Grup țintă

Acest curs este destinat persoanelor care doresc să se formeze și să se specializeze în acest domeniu, specialiștilor implicați în evaluarea competențelor profesionale ale personalului sau în perfecționarea profesională a acestora.

Conditii de participare

Studii superioare.

Înscrie-te acum pentru o reducere de 50% valabilă până la data de 31.12.2020.

Peste 650 de cursanți în 2019

Peste 650 de evaluați în 2019

Diplomă recunoscută la nivel European

×