Educație prin divertisment, afacere socială cu un puternic impact social

Current Status
Not Enrolled
Price
USD500
Get Started
This curs is currently closed

Dacă lumea s-ar schimba peste noapte, generația viitoare, copiii noștri sunt pregătiți să se adapteze! Este momentul oportun să ne gândim și să dezvoltăm afaceri sociale care să aibă în centru generația viitoare, copiii noștri! Și nu oricum, nu prin vechile metode de învățat mecanic, fără pasiune sau dorință, nu materii care mâine să nu îi ajute să facă față realității, schimbărilor!Este momentul să ne gândim la ce contează cu adevărat și ce ce este vital a cunoaște, pentru ca mai apoi ei, copiii să aleagă ce îi interesează și noi să să dezvoltăm programe, afaceri cu pasiune și bucurie pe având în centru aceste subiecte!

Nu este un curs tipic, obișnuit! Este un curs/experiment al lucrului făcut din pasiune, din dragoste și implicare pentru generațiile viitoare! Este un curs care se adresează în special vizionarilor, optimiștilor, celor care au bucuria și curajul de a construi afaceri care să fie centrate nu pe cât mai mult profit, ci pe cât mai multă bucurie în educație și educație prin bucurie! Prima etapă va fi cea a demarării unei astfel de afaceri sociale, urmând ca cei care efectiv în urma acestui curs/experiment au înființat o astfel de afacere socială să participe în etapa a doua, cea a dezvoltării unei astfel de afaceri.

Competențe ce vor fi obținute

Legale (cum anume se poate înființa firma/afacerea respectivă, ca structură juridică, care sunt cele mai bune soluții/recomandări legale vis-a-vis de taxele, impozitele care să fie cele mai mici și legale în același timp).

Elaborare plan de afaceri (cum se întocmește un plan de afaceri, structura, modele de astfel de afaceri sociale atât la nivel național cât și internațional).

Abilități ce vor fi  obținute

Participanții vor vedea live cum se desfășoară o astfel de afacere socială în România, experiență în urma căreia vor fi trase o serie de concluzii!În plus, vor înțelege diferența majoră între un workaholic și un performer, între teama de eșec și pasiune, detașare.

Valori obținute

Ceea ce veți obține este cel mai mare impact social!

În plus, cei care în urma acestui curs/experiment vor demara efectiv o astfel de afacere socială (chiar de la momentul înființării din punct de vedere legal) vor beneficia pentru o perioada de maximum 3 luni de suport pentru a ridica o astfel de afacere:marketing, promovare, sprijin legal din punct de vedere al resurselor umane, al contabilității, audit intern.

×