Catre,

Asociatia CENTRUL REGIONAL PENTRU OCUPAREA FORȚEI DE MUNCĂ ȘI PROTECȚIE SOCIALĂ

Referitor: Necesarul de forta de munca calificata pentru anul 2023

Prin prezenta va comunicam intentia de a recruta si angaja pe parcursul anului 2023, pentru punctul/punctele de lucru din judetul Sibiu, persoane calificate in urmatoarele ocupatii:

persoane

persoane

persoane

In acest sens va solicitam sa sprijiniti dezvoltarea economica a angajatorilor din judetul Sibiu prin organizarea programelor de formare profesionala care sa corespunda cerintelor acestora privind necesarul de forta de munca calificata, in numar suficient pentru acoperirea acestor nevoi.

In masura in care Asociatia CENTRUL REGIONAL PENTRU OCUPAREA FORȚEI DE MUNCĂ ȘI PROTECȚIE SOCIALĂ solicita sprijin pentru organizarea acestor programe de formare profesionala, societatea ____________________________ va pune la dispozitie infrastructura necesara desfasurarii componentei practice a programului de formare profesionala si se va implica activ in sprijinirea formarii profesionale a cursantilor.

Societatea ________________________ va prioritiza in recrutarea si angajarea resursei umane, persoanele calificate in urma parcurgerii cursurilor de formare profesionala derulate de Asociatia CENTRUL REGIONAL PENTRU OCUPAREA FORȚEI DE MUNCĂ ȘI PROTECȚIE SOCIALĂ, pentru un numar de persoane egal cu cel mentionat mai sus.

Recrutarea si angajarea resursei umane calificate se va realiza etapizat pe parcursul anului 2023. In acest scop vom comunica catre Asociatia CENTRUL REGIONAL PENTRU OCUPAREA FORȚEI DE MUNCĂ ȘI PROTECȚIE SOCIALĂ lista locurilor de munca vacante, la momentul demararii procesului de recrutare.

[field id="SC"]
[field id="cui"]
[field id="caen"]
[field id="nume-societate"]
[field id="nume-societate"]
[field id="nume-societate"]
[field id="localitatea"]
[field id="strada"]
[field id="numarstrada"]
[field id="judet"]
[field id="reprezentant"]
[field id="reprezentant"]
[field id="semnatura"]
[field id="data"]
[field id="postreprezentant"]
[field id="pers1"]
[field id="nr1"]
[field id="pers2"]
[field id="nr2"]
[field id="pers3"]
[field id="nr3"]
×